• Сподели на:

Весна Бејби ја посети вилата НИА

___

После претрпената дисциплинска казна, натпреварувачите од вилата НИА конечно имаа можност да продолжат да соработуваат со Весна Бејби Петрушевска. Погледнете како помина часот.


Оставете коментар

___