Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

На иста адреса

ВАКА ИЗГЛЕДАШЕ ГОЛЕМОТО ОТВАРАЊЕ НА ПРВОТО МАКЕДОНСКО РЕАЛНО МУЗИЧКО ШОУ “НА ИСТА АДРЕСА“

Синоќа македонската јавност имаше прилика да се запознае со уникатниот концепт на првото македонско музичко реално шоу, наречено “На иста адреса“, да ги запознае младите талентирани учесници, како и дел од професионалците чија задача е да создадат нови ѕвезди на македонското музичко небо.
Ова се имињата на учесниците кои веќе се наоѓаат во вилата, а еве ги и термините за да бидете постојано во тек со она што се случува во куќата:
8.30-9 наутро, од 3-5 попладне, од 8.30-10 навечер и некој минут пред полноќ, или во превод 5-7 часа одлична Забава за сите во Македонија.
Уживајте со овие прекрасни, млади, успешни луѓе со одлични вокали:

Илија Петровски
Зои Блаж
Игор Митровиќ
Миа Морина
Валерија Димовска
Алмир Исмаили
Вики Јованџикова
Горан Ристовски
Стефан Давидовски
Марија Груевска
Марио Арангеловски
Александра Михова

Прочитај