• Сподели на:

Трејлерот за Fifty Shades of Grey е најгледан во 2014-та

___

Официјалниот трејлер за Star Wars: The Force Awakens се појави на 28-ми ноември и во првите пет дена имаше околу 58 милиони прегледи.

Досега видеото има над 80 милиони прегледи, меѓутоа оваа бројка сепак не е доволна за првото место.

Шампион, кога станува збор за прегледи на трејлери, во 2014 година е видеото за филмската адаптација на Fifty Shades of Grey.


Оставете коментар

___