• Сподели на:

Шрек се враќа!

___

DreamWorks го најавија петтиот дел од серијалот за Шрек.

“Приказната на Вилјам Стиг не е сеуште завршена, сигурни сме дека постои уште едно поглавје кое можеме да го понудиме на публиката“, изјави извршниот директор на DreamWorkds Џефри Каценберг.

Гласовите во хит серијалот ги позајмија Мајк Маерс, Камерон Дијаз и други, а до сега овој серијал има заработено 2,9 милијарди долари.

Последниот дел “Шрек засекогаш и секогаш“ излезе во 2010 година.


Оставете коментар

___