• Сподели на:

Сценска уметност со Весна Бејби – 2 дел – На иста адреса

___

Весна Бејби Петрушевка ја посети вилата НИА. Таа низ вежби и совети на натпреварувачите им го пренесува своето  сценско искуство и ги подготвува за 6 та гала. Погледнете како помина часот.


Оставете коментар

___