• Сподели на:

Сценска уметност со Весна Бејби – 1 дел – На иста адреса

___

Весна Бејби Петрушевка ја посети вилата #НИА. Таа низ вежби и совети на натпреварувачите им го пренесува своето сценско искуство и ги подготвува за 6 та гала. Погледнете како помина часот. #НИА


Оставете коментар

___