• Сподели на:

Реформи на 6 та гала “На иста адреса”

___

Старо – ново жири, исфрлување и ново влегување во вилата НИА. Вечерва како дел од жирито ќе имаме можност да ги видиме Тамара Тодевска и Панчо кои заедно со Весна Бејби Петрушевска и Боки 13 ќе ги оценуваат кандидатите на првото Македонско реално музичко шоу. Не пропуштајте, вечерва 23:00 АЛФА ТВ.

Оставете коментар

___