• Сподели на:

Реакции НИА

___

Натпреварувачите помалку разочарани од коментарите на жирито, после осмата гала, покренаа петиција за враќање на Роберт Билбилов во жири. Еве како тие ја прокоментираа осмата гала “На иста адреса”.


Оставете коментар

___