• Сподели на:

Пристигнува “Чувари на галаксијата“!

___

Овој филм го проширува филмски свет и во космосот, каде што авантуристот Peter Quill станува предмет на немилосрден лов откако ќе ја украде мистериозната топка која ја посакува Ronan, моќниот злосторник кој има амбиција да го донесе целиот универзум во опасност. За да побегне Quill од злосторникот Ronan, ќе мора да склучи сојуз со четири целосно различни ликови Rocket ракунот со пиштол, Groot човек дрво, смртоносниот и енигматичен Gamora и Drax the Destroyer кој го води желбата за освета. Но, кога Quill ќе ја открие вистинската сила на топката и каква опасност претставува за космосот, мора да даде се од себе да ги победи злосторниците.

Главните улоги ги толкуваат: Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Benicio Del Toro, Glenn Close.

Погледнете го трејлерот за новиот филм според стрипот од Marvel.

http://www.youtube.com/watch?v=TjmxiqiozBU


Оставете коментар

___