• Сподели на:

Пристигна “Expendables 3” трејлерот и тој е баш таков како што се очекуваше!

___

Ако сте го гледале било кој од првите два дела на „Expendables“,  тогаш знаете дека во нив нема инволвирано премногу субтилност. Изгледа дека традицијата ќе продолжи и во третиот дел -- „Expendables 3“.

Силвестер Сталоне, Џејсон Статам  ќе бидат придружувани од некои нови имиња за овие филмови вклучувајќи ги Весли Снајпс, Харисон Форд и Мел Гибсон. Во една сцена од филмот, човек прескоскнува скоро триесет спрата од зграда на мотор. Има тепачки со ножеви, пиштоли, автомати,  и повеќемина испотени постари граѓани отколку што ќе видите во петок во ЈСП.

„The Expendables 3“ ќе почне да се прикажува во кината од 15ти Август, а првиот трејлер можете да го погледнете на линкот подоле.

The Expendables 3 Official Trailer #1 (2014) - Sylvester Stallone Movie HD


Оставете коментар

___