• Сподели на:

Пријавете се за влез во НИА веднаш!!!

___

Продукцијата и целиот музичко-актерски тим бара да се пријават ВЕДНАШ тројца одлични изведувачи, пејачи, без разлика на пол, за влегување во шоуто “На иста адреса”. Освен пејачки кандидатите треба да поседуваат и шоу бизнис квалитети како би успеале од нив да направиме вистински ѕвезди. Пријавете се ВЕДНАШ и зграбете ја шансата што ви се дава во овој момент. Ве сака НИА.


Оставете коментар

___