• Сподели на:

Пред и после исфрлувањето на Иле НИА

___

Погледнете што се случуваше во вилата НИА пред и после исфлувањето на Иле, вториот од натрпреварувачите кој мораше да ја напушти вилата НИА.


Оставете коментар

___