Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

На иста адреса

Погледнете како за малку ќе изгледаше „Bane“ од филмот „The Dark Knight Rises“

“The Dark Knight Rises”  излезе на DVD и Blu -ray на 4-ти а неколку копии се појавија а и пред официјалното издание. Еден од документарците од зад сцената вклучен на дисковите покажува некои фотографии на Том Харди како „Bane“ плус некои уметнички концепти на она како „Bane“ можеше да изгледа.
Поради неговите извонредни маски, Bane секако ќе беше тешко прилагодлив карактер во универзумот на Кристофер Нолан, но со сите опции на располагање изгледа дека Нолан и членовите од екипата го направиле најдобриот избор.

Можете да ги видите скечовите од дизајните кои ги употребувале за филмот, и како како нејзиниот развој еволвирал. Друга интересна фотографија е онаа на Том Харди пред дигитално да му ги отстраната сите тетоважи од телото. Би немало никаква допирна точка со карактерот иако тие го прават да изгледа уште повеќе заканувачки.

0

 

Прочитај