• Сподели на:

Поддршка за кандидатите НИА

___

 

Ова се кандидатите со нивните редни броеви за кои може да гласате на 144691. Поддржете ги вашите фаворити, заедно да ја избереме новата ѕвезда на Македонската естрада.


Оставете коментар

___