• Сподели на:

ПЕПЕЛАШКА вечерва 00:30 Алфа ТВ!

___

Натпреварувачите добија задача да спремат мјузикл од претставата Пепелашка, но тоа што не знаат е дека, вечерва, нивната драмска изведба ќе ја оценува Весна Бејби Петрушевска. Останете “На иста адреса”!


Оставете коментар

___