Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

На иста адреса

Ова се модните комбинации за Илија, а вие одлучувате што даоблече уште утре!

Како што веќе знаете, Вие сте оние кои учествувате во изборот на модни комбинации на учесниците во шоуто НА ИСТА АДРЕСА. Комбинациите за Миа веќе се објавени за гласање, а сега на ред е шармантниот Илија.

Ние ви нудиме неколку предлози, но вашиот глас одлучува. Го очекуваме Вашето мислење во коментари, или пак на официјалната фејсбук страница на шоуто, на следниот линк.

Advertisement
Advertisement

Прочитај