• Сподели на:

Од трите понудени модни комбинации, вие избирате што да облече Стефан

___

Оваа рубрика им овозможува на фановите на натпреварувачите дирекно да бидат вклучени во изборот на модни комбинации на својот фаворит. Од понудените три комбинации, Вие избирате што да облече Стефан веќе следниот ден после гласањето. Ги очекуваме вашите предлози во коментари.

1


Оставете коментар

___