Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

На иста адреса

Од трите понудени модни комбинации, вие избирате што да облече Игор

Оваа рубрика им овозможува на фановите на натпреварувачите дирекно да бидат вклучени во изборот на модни комбинации на својот фаворит. Од понудените три комбинации, Вие избирате што да облече Игор веќе следниот ден после гласањето. Ги очекуваме вашите предлози во коментари.

01

Прочитај

Green Tea

Доколку некого можеме да го наречеме претставник на италијанскиот вкус и стил, тоа мора да биде Dolce & Gabbana и ексклузивниот продавач на вино...

Wall Street

Како што ќе кажат луѓето – не треба да се поправа тоа што е расипано… Сепак, станува збор за Omega брендот, кој всушност веќе...

Four Seasons

Кога некој би ве прашал кое е вашето омилено место на нашата планета, што би му одговориле? Поточно, дали би избрале само едно место?...

Fool Moon

Ни делува речиси не возможно да уживаме во момент на мир додека глобалната пандемија се уште го освојува светот… Едноставно не можеме да ги...