• Сподели на:

Македонска изворна песна “На иста адреса”

___

Натпреварувачите ја посветија вечерта на Македонската изворна песна. Погледнете го нивниот избор и дознаете кој беше прогласен за победник на вечерта. НИА


Оставете коментар

___