• Сподели на:

Јајце за секој неточен одговор НИА

___

Натпреварувачите во вилата НИА играа игра каде за секој неточен одговор добиваат јајце по глава. Погледнете врз чија глава се искршија најмногу јајца НИА.

 

 


Оставете коментар

___