• Сподели на:

Ивона за пример во вилата НИА

___

Одговорна за хигиената во вилата НИА е Ивона. Таа се обидува да им остави позитивен впечаток на соучесниците, а Анета Качуркова продолжува со истиот пример на часот по вокална техника.


Оставете коментар

___