• Сподели на:

Дневни активности во “НИА”

___

Започнаа подготовките за следниот настап во Недела, кога кандидатите ќе пејат во живо.

Часовите по вокално пеење ги одржува Андријана Јаневска, а кореографиите се дело на Прима Данца.


Оставете коментар

___