• Сподели на:

Ден по првиот јавен настап

___

Убавото време дел од учесниците го искористија за релаксација покрај базенот, додека дел од нив имаа вокални подготовки. Нашиот стилист Даниел, успеа да си посвети малку време на себе, а Дизајнерот Златко очигледно беше преморен од осмислувањето на вчерашниот стајлинг.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

 

 


Оставете коментар

___