Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

На иста адреса

Браќата на Пол Вокер помагаат да се продолжи снимањето на Fast and Furious 7

Кејлеб и Коди Вокер ќе ја завршат акционата сцена на својот брат и ќе ги пополнат “малите празнини” во продукцијата, најавиле од Universal.

–          Тоа што се тие со нас ни се чини како да е Пол сеуште со нас – напишале од студиото на својата Фејсбук страница.

Продукцијата на седмиот дел од овој серијал, пред скоро време е продолжена да се снима бидејки беше прекинато поради смртта на Вокер.

Премиерата на Fast and Furious 7 е одложена за во април 2015. Филмот кој го режира Џејмс Ван и во кој играат Вин Дизел и Тајрис Гибсон е “препакуван” како би се вклопиле сцените во кои Вокер и неговиот лик дала некаква врста на завршница.

Advertisement
Advertisement

Прочитај

Green Tea

Антуриумот е познат и како цвет фламинго затоа што неговиот изглед наликува на оваа птица, а се нарекува и пламенче поради честата огнена боја...

Cotton Club

Приказна што ќе ве натера да се тресете, а во исто време да покажете колку можеме да сакаме некого – и кога е тоа...

Cotton Club

Причината за тоа не е само тоа што таа е кралица која лесно се препознава на границата, ако не поради свитата што ја придружува,...

Fool Moon

Нова студија за можностите за наоѓање вонземски живот проценува дека би можеле да споделиме галаксија со повеќе од 30 интелигентни вонземски цивилизации! Едно од...