• Сподели на:

“Богати аздисани vs Сиромашни амбициозни” – Натпреварувачите во вилата НИА ја добија третата задача

___

Натпреварувачите во вилата НИА ја добија третата задача, “Богати аздисани vs Сиромашни амбициозни”. Не пропуштајте, вечерва, 00:30 АЛФА ТВ.


Оставете коментар

___