• Сподели на:

Зошто ќерките се слаба точка на татковците?

___

И додека машките деца се скоро секогаш поблиски со мајките, па подоцна нивните жени имаат проблем со свекрвите, ќерките се секогаш поблиски со татковците. „Ќерка на тато“ е реченицата која сите ние сме ја слушнале, па од таму и не е чудно кога ќерките неретко завршуваат со партнери многу слични на нивните татковци.

Покрај татко секоја девојка е сигурна

На прво место во животот на секој татко е токму безбедноста на неговото мало девојче. Затоа жените секогаш сакаат да се во безбедни раце, затоа бараат партнер кој ќе им овозможи да бидат она што сакаат и кој ќе ги заштитува од се. Затоа партнерот кој е способен да ја заштити од секаква тага е оној кој ја потсетува на тато и кој ќе го освои нејзиното срце.

Потреба за поддршка

Татковците се трудат да го обезбедат најдоброто за своите ќерки, а со тоа им прават компликации при изборот на иден партнер. Жените сакаат да се независни и сами да го заработуваат својот леб, но сакаат да имаат и партнер кој ќе им даде бескрајна емоционална и морална поддршка, но и кои ќе им биде поттик за напредок и остварување на секоја зацртана цел.

 

Копија на тато!

Првиот маж кој и покажал љубов, грижа, нежност, безбедност на секоја девојка е токму таткото. Токму затоа девојките бараат партнер кој ќе може да им го обезбеди истото ова, со еден збор да биде копија на тато.

Жените сакаат да бидат porn hub mobile разгалени

Жените сакаат да се чувствуваат посебно, да бидат центар на нечие внимание и да бидат опсипани со подароци. Татковците ги гледаат своите ќерки како мали принцези и им го исполнуваат секој сон, затоа мажите кои ќе може да држат чекор со овие принцези ќе останат долго во нивното срце.

Давање на животни насоки

Татковците се оние кои својата животна мудрост им ја пренесуваат на своите миленички. Затоа жените бараат љубов во постарите момци, кои ќе може да продолжат да им даваат мудри совети за иднината.

 


Оставете коментар

___