• Сподели на:

Четири генерации чуда: Фамилија во која се раѓаат само близнаци!

___

Дали некогаш сте се запрашале како е да се биде еден во милијарда? Запознајте ја Клара и Џесика Гвин, четврта генерација близнаци во својата фамилија, кои со право може да се наречат единствени.

Триесетгодишната Мел која има сестра близначка Шерил, била одушевена кога во 12-тата недела во бременоста и соопштиле дека носи близнаци.Девојчињата кои биле предвремено родени сега се здрави и имаат седум месеци. Експертите во Велика Британија нацедуваат дека е шанса да добиете двојајчани близнаци 1:112, а дека четири генерации близнаци во иста фамилија – еден према милијарда.

Традицијата на раѓање на близнаци почнала уште од прабабата Џојс која имала сестра близначка Маргарет. Џојс потоа родила машки близнаци, од кои еден е Кевин. Кевин потоа се оженил и добил две ќерки близначки Мел и Шерил, а сега Мел ги добила Џесика и Клара.

Со доаѓање на свет на четвртата генерација на близнаци во оваа фамилија мајката Мел кажува дека по малку ќе ја промени традицијата. Таа и сопругот се договориле дека нема девојчињата да ги облекуваат во иста облека.

Сепак, оваа мајка тврди дека сесрите секогаш ќе бидат телепатски поврзани баш како што е самата таа и нејзината сестра. Како што таа изјавила, често предчувствувала кога нејзината сестра Шерил се повредила или помислувала на неа баш во тој момент кога и звонела на телефон.


Оставете коментар

___