Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

ЛАЈФСТАЈЛ

Жените откриваат што мислат дека е најлошо во тоа да се биде маж: „Само еден оргазам во сексот“

Мажите и жените имаат различни искуства, и еве што мислат жените дека е најлошата работа во животот на мажите.

Тешко е да се замисли како е да се биде на нечие место и да ги доживеете неговите искуства и живот, особено кога станува збор за спротивниот пол. Затоа, кога некој ги прашал жените на Редит, што сметаат дека е најлошото нешто да се биде маж, не е ни чудо што брзо биле собрани повеќе од триесет илјади коментари.

“ Непријатни ситуации како тинејџер кога сексуално се возбудува на јавни места без причина “, коментирала една корисничка. Една жена напишала  дека “најлошото е што треба да убијат голем, влакнест пајак.”

“Луѓето очекуваат мажите да се борат “, се вели во еден коментар.

„Не смеете да ги искажувате чувствата. Има толку многу луѓе кои се забавуваат со мажи кои зборуваат за своите чувства или ги покажуваат кон своите партнери “.

На мажите не им е дозволен момент на слабост. Лош ден? Не можете да плачете, освен ако некој не е убиен. Се повредивте? Истрпете и одете во болница. Се чувствувате лошо од вашиот физички изглед? Никој не се грижи. Болен си? Тоа е само обична настинка “, споделила една корисничка свое мислење.

 
 
 

Прочитај