• Сподели на:

Зошто интелегентните жени не се добри во кревет?

___

Интелегенцијата е најголемиот проблем на жените со висок IQ затоа што тие имаат тенденција секогаш да проценуваат и да размислуваат за деталите.
Научното истражување покажало дека образуваните и интелегентните жени се лоши во кревет во споредба со оние со скромна интелегенција и образование.
На пример, за жените од 45 до 75 години заклучено е дека оние со високо образование и интелегенција имаат помал успех во сексуалните активности, а тие две карактеристики се наведуваат како хендикеп.
Покрај тоа што имаат помало ниво на сексуална желба, испитаните жени со висок IQ, имале помало задоволство и при сексуалните односи. Без разлика на тоа што староста на иситаните жени е првата причина, долгиот живот и зголемената активност во постарите години во Европа и Америка не ја смалуваат желбата за секс, наспроти сите стереотипи кои владеат.
Сепак, баш интелегенцијата е означена како наголем проблем затоа што жените со висок IQ имаат тенденција да прават проценки и да размислуваат за деталите, што за време на сексот повеќе им штето него ли што им помага.
Затоа драги дами, кога сте во кревет со саканата личност, заборавете на сета интелегенција што ја поседувате и препуштете се на страстите, а мозокот нека ви се забавува со нешто друго.

Оставете коментар

___