• Сподели на:

Како до подобар секс во долга врска

___

Долгите врски даваат комфорт, стабилност и чувство на сигурност. Но често пати во долгите врски партнерите ја губат желбата за секс.

Ова одлично видео објаснува низ кои фази минува една врска, кои се можните проблеми кои можат да се јават и како да ги надминете за да го одржите огнометот во сексуалниот живот. Вообичаените совети како „зачинете ги работите во спалната“ не се тоа што треба да го чуете, туку токму ова:

 


Оставете коментар

___