• Сподели на:

Што мажите мислат кога вие нема да доживеете оргазам

___

Иако ви се чини чудно, но мажите сепак размислуваат за тоа зашто вие не сте доживеаале оргазам и нему тоа му значи многу повеќе него што вие мислите.

На мажите доживувањето на оргазам им е на прво место, а кога нивната партнерка ќе го доживее истото, нивното возбудување е уште поголемо. Тие сметаат дека би требало да направат се за да ја задоволат својата партнерка и ако таа не доживее оргазам тие се чувствуваат како нешто да поглешиле.

Доколку и вие крај себе имата маж на кој му е битно за време на секој сексуален однос и вие да доживеете оргазам, тогаш е време за разговор.

Објаснете му што сакате и што ве возбудува и како може да ви помогне да го доживеете тоа.


Оставете коментар

___