Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Совети за Секс и Врска

Проценете дали сексуално го привлекувате

Внимателно набљудувајте го неговото однесување и ќе сфатите дали сака состанокот да го завршите во кревет.

Веќе после неколку минути од првиот состанок можете да откриете дали сексуално го привлекувате. Во тоа ќе ви помогнат неколку очигледни знаци.

Говор на телото

Ако момчето е заинтересирано за вас, тој за време на разговорот ќе го наклонува своето тело кон вас. Тоа е дискретен потег со кој ви покажува дека сака да ви се доближи.

Важни погледи

Неговиот поглед може да ви открие многу… Тешко е да се опише, но погледот кој ве соблекува сигурно ќе го препознаете.

Случајни допири

Ја користи секоја можност да ве допре. Случајни допири на рацете, нозете или колената се само уште еден начин на кој ви праќа порака дека сака подобро да се запознете.

Лоша концентрација

Иако изгледа навистина заинтересиран за разговор, нешто му ја попречува концентрацијата. Најверојатно вашата близина.

Нервоза

Момците сакаат да имаат контрола над своите емоции, но тоа не им оди секогаш од рака. Ако е вознемирен или му се потат дланките, тоа е знак дека го привлекувате.

Прочитај

Wall Street

Понекогаш пандемија, здодевност и премногу слободно време, можат да донесат луди идеи… Ова е точно случајот со златарникот од Мичиген, Џони Пери, чија продавница...

Green Tea

Ние ви споделуваме листа на пет видови на лекови кои дефинитивно треба да ги имате со вас на одмор во случај на најчести летни...

Route 66

Кога станува збор за транспортните средства, Џејмс Бонд е најпознат по неговиот вкус поврзан со автомобилите… Меѓутоа, ако компанијата Триумф праша нешто, моторите би...

Route 66

Bugatti Chiron е вистинско инженерско чудо што покажува што може да се постигне кога автомобилскиот инженеринг се движи кон апсолутна граница. Речиси секоја компонента...