• Сподели на:

Правила за секс за една ноќ

___

Колку и да е интересен и возбудлив, сексот на една ноќ може да се претвори во вистинска ноќна мора. Затоа ве потсетуваме – и за такви авантури постојат неколку правила. Еве што мора да имате на ум:

1. Отворете ги картите. Бидете отворени и искрени, кажете си што сакате – тоа е секс на една ноќ.

2. Прекршете го првото правило! Ако од неговата или нејзината уста излезе нешто интересно, а да не е тоа јазик, и ако каже да ја повторите ноќта, а ви било одлично, тогаш сте освоиле џек пот.

3. Експериментирајте! Употребете лисици, правете нешто што никогаш не сте правеле, а сте сакале да го направите отсекогаш. Веројатно нема пак да се сретнете во таква ситуација па немате што да загубите.

4. Бидете подготвени и запомнете – ако не користите презервативи и сте се напиле повеќе од колку што треба, можеби наскоро ќе треба да почнете со штедење за школување на детето, а да не ги споменуваме полово преносливите болести.

Но, како и да е препуштете се на задоволството и уживајте паметно!


Оставете коментар

___