• Сподели на:

Неколку екстра потези за врвно задоволство

___

Ова се неколку детали кои прават разлике помеѓу добра и одлична работа со рака…

Не ги заборавајте тестисите

Со врвот на прстите мазете ги неговите тестиси, додека со другата го повлекувате пенисот горе доле.

Дополнителна работа

Бидејќи едната рака ви е слободна, а и усните, зашто не би ги искористиле да го бакнете него или неговите тестиси, во зависност од положбата во која се наоѓате.

Тигрица

Иако ноктите во принцип треба да ви бидат скратени да не го повредите, поголем број од мажите ги возбудуваат долги нокти кај жените. Поминете со нив по пенисот, тестисите и внатрешниот дел од бутот. Ќе полуди. Буквално.

Мачка

Кружете со прстите околку неговите тестиси и мазете го во плизина на коренот на пенисот. Само внимавајте да не премине во скокоткање, бидејќи така секси зафатот ќе премине во смеа.

Раширете му ги нозете

Оргазамот ќе биде сосема друг ако му ги раширите нозете додека рачно го задоволувате.

Прстен

Додека го мазите со една рака, направете прстен околу неговиот пенис. Тоа ќе ја задржи крвта во тестисите и ќе му донесе неверојатен оргазам.

Двојно уживање

Задржете го “Прстенот” на коренот на пенисот, додека со другата рака го работите горе доле. Во моментот кога ќе се приближи до оргазам, подигнете ја другата рака и понудете му двојно финале.

 


Оставете коментар

___