Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Совети за Секс и Врска

Кои се најчестите женски фантазии?

Во фантазиите нема ништо лошо. Со нив не покажуваме кои сме и какви сме, туку само она што не возбудува.

За што сонуваат жените? Секс со други мажи (најчесто со познати личности). Ова се разбира не значи дека таа не е задоволна од сексот со партнерот, но дека ја привлекуваат и нови потфати … кул актери, пејачи … зошто да не?

“Тројката” е втора на листата на женските фантазии. Ако станува збор за секс со двајца мажи, секоја жена сака да биде обожавана и тоа да и се демонстрира. Ако се замислува себе си со партнерот во секс игра со друга жена, најверојатно ја возбудува помислата дека нејзиниот сакан е привлечен и за други жени.

Жените често мечтаат и за доминација – идејата да не се носи одговорност за ништо за некои жени е интересна.

Сексот со друга жена е на четвртото место на листата. Но тоа не значи дека таа има друга сексуална ориентација и дека ја подложува на тест својата, туку дека е отворена личност, кога станува збор за задоволството од сопствената сексуалност.

На петтото место на листата за најчести сексуални фантазии е сексот со партнерот. Можеби не оној секојдневниот, туку сексот од одморот … од медениот месец. Но тоа и не е толку важно, важно е дека и партнерот е во листата на на фантазиите.

Прочитај

Green Tea

Kреативниот директор на марката Dom Perignon , го истражувала Лени Кравиц и неговите нови карактеристики во соработка со оваа куќа од шампањско … Поточно,...

Four Seasons

Дали сакате пауза од сè околу вас – цивилизација, современи уреди, Интернет, работа и луѓе? Имаме совршен предлог за вас … Островот Асатиг е...

Wall Street

Брендот Porsche го воведе моделот 911 Targa 4S Heritage Design Edition, кој доби елементи за дизајн од 1950-тите и 1960-тите, и е првото од...

Cotton Club

Импресивна, но повторно софистицирана колекција што Крис ван Аш ја потпишува за марката Berluti… Очигледно, розите цветаат во марката Berluti. Со креативно водство на...