• Сподели на:

Кинеска деветка: Нова секс техника со која ќе ги избезумите жените

___

Доколку ви се здосади мисионерската, 69-ка и сите останати веќе познати секс позиции, ви предлагаме една егзотична која во целост може да го освежи вашиот сексуален живот.

Колку и да се труди да биде иновативен и интересен кога е сексот во прашање, понекогаш човекот едноставно може да остане без идеи. Не е лесно секогаш да откривате нешто ново, да учите нови позиции и да измислувате нови предизвици, но овој пат ние сме тука да ви ги скратиме маките и да ве инспирираме.

Се работи за позицијата кинеска деветка, која се состои од серија на плитки и длабоки пенетрации на пенисот во вагината. Плитката пенетрација подразбира вметнување на пенисот во една третина од вагината, додека длабоката значи вметнување длабоко до крајот. Се изведува во пет до шест серии на два начина.

ПРВ НАЧИН

Според првиот начин, мажот со пенисот оди во круг од девет пржлитки и една длаока пенетрација. Десет кругови претставуваат една серија, а вие треба да направите барем пет за жената да почувствува посебно задоволство и да доживее страсен оргазам.

seks003

ВТОР НАЧИН

Вториот начин на кој може да ја направите кинеската деветка се состои од 9 плитки и една длабока пенетрација, а потоа треба да продолжите на следниот начин – 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Овој начин го повторувате пет до шест пати.

Техниката се изведува со целосно опуштени тело и ум. Поединечен круг на некоја од сериите мо=е да го повторите повеќе пати, а може да изберете и само длабоки пенетрации, на пр. во случај кога партнерката добива вагинални контракции непосредно пред оргазмот.

seksiiiiii7

И, запомнете. Важно е да бидете спонтани, нежни, а сексуалното задоволство да го зголемите со “кружно мешање” или ритмичко кружно поместување на колковите во двете насоки наизменично.


Оставете коментар

___