• Сподели на:

Како да му го овозможите најдобриот орален секс?

___

Секој маж обожува кога партнерката ќе реши орално да ја задоволи неговата машкост. Сепак, дали го знаете најдобриот начин како да го изведете тоа?

Постојат најразлични техники преку кои ќе го претворите добриот орален секс, во одличен, а за тоа ќе ви биде потребна само поголема иницијатива.

Дали е расположен за орален? Се разбира дека е! Во секое време и на секое место. Затоа храбро тргнете во напад!

Мажите уживаат кога ќе ја преземете контролата, но во никој случај не бидете груби со нивниот полов орган.

Во пракса најдобро е да бидете спонтани и да се водите од реакциите на неговото тело.

Техниката на длабоко грло, на порно филм изгледа како најлесната работа која што можете да ја направите, но во пракса и не е така едноставна. Ако чувствувате гадење или пак се гушите, воопшто не се ни обидувајте бидејќи постојат други поедноставни начини како да го доведете до свршување.

Главата на пенисот е најчувствителниот дел од половиот орган, па затоа за време на задоволувањето посветете големо внимание на неа користејќи ги рацете, устата и јазикот. Еден од начините на кои можете да го направите тоа е со раката цврсто да го фатите пенисот, додека со устата се позиционирате непосредно под неа. Потоа започнете со синхронизирано движење на раката и устата, така што постепено ќе го забрзувате темпото.

Уште една техника која вреди да се испроба е со врвот на пенисот да поминете по врвот на вашите усни. Тоа дополнително ќе го возбуди вашиот партнер и ќе ја зголеми чувствителноста на неговиот полов орган.

За да биде поинтересно вклучете ги и двете раце во секс играта, така што додека со едната го стимулирате пенисот, со другата ќе се посветите на тестисите вршејќи им благ притисок.

Да за меки усни,  не за гризење! Мажите кои сакаат благ загриз на нивниот пенис, се навистина ретки, па решете се на овој потег само ако партнерот го побара тоа од вас.


Оставете коментар

___