• Сподели на:

Како да ја препознаете жената која е “врела“ во кревет?

___

За ниту една девојка не можете да бидете сигурни каква е во кревет додека не пробате, но сепак постојат неколку знаци кои ја откриваат женската сензуалност.

Ова се само дел од работите кои може да ви ја откријат нејзината страст:

1. Движења

Не се лажете со девојките кои имаат брзи и отсечни движења, мислејќи дека тие се алфа жени. Преголемиот ентузијазам не значи дека истиот се пренесува и во креветот. Поважно е да ги следите движењата како нишање на колковите или наведнувањето. Жената која знае да се снајде во креветот не е толку динамична, колку што е заводлива.

2. Допир

Нежниот допир по вратот или ногата, без срам или двоумење добар знак за нејзината сензуалност.

3. Скриена самодоверба

Добро е кога жената има високо мислење за себе, но ако тоа го раскажува на секој чекор, веројатно се обидува да се убеди себеси дека е добра, а не вас.

4. Безобразни разговори

Жените кои експлицитно објаснуваат секс сцени се обидуваат да го сокријат своето неискуство, баш како во случајот со самодовербата. Од друга страна, жените со кои секогаш треба да погодувате што мислат се секогаш поинтересни.


Оставете коментар

___