• Сподели на:

Како да бидете расположени за секс?

___

Жените денес се изложени премногу на стрес, а тоа влијае на нивниот сексуален живот. За да бидете расположени за секс секој пат кога вашиот драг ќе посака, прочитајте го продолжението на овој текст.

1. Направете ги сите обврски во домот пред да одите на спиење.

2. Редовно посетувајте теретана.

3. Ако вашиот партнер си игра со децата, посветете внимание на тоа.

4. Излезете со својот партнер и флертувајте со други мажи, секако без да забележи тој.

5. Прегрнувајте го партнерот што почесто.

6. Пред самиот чин секс, бакнувајте се и мазете се со партнерот 20 минути.

7. Ако имате некоја сексуална фантазија кажете му ја на партнерот.

8. Потрудете се да промените нешто во сексот и да бидете малку различни.

9. Потрудете се самите себе да се задоволувате повремено, бидејќи тоа може да влијае позитивно на вашето расположение.


Оставете коментар

___