• Сподели на:

Еве кога се најголеми шансите вашиот сакан да ве изневери

___

Ако сте се прашувале во кој ден во неделата прељубниците најчесто изневеруваат, ние го имаме одговорот.

Кога е во прашање неверство во врската или бракот, времето мора внимателно да се планира. Со оглед на тоа дека прељубниците најчесто ги поминуваат викендите со својот постојан партнер, а притоа мораат да ги усогласат своите работни, фамилијарни и други обврски, тешко е да се најде слободно време за љубовник или љубовница.

Популарниот прељубнички интернет портал Ashley Madison спроведе голема анкета на околу 172.000 од своите членови. Анкетата се состоеше од две едноставни прашања: кој денови изневерувате и во колку часот.

Preljuba1

Иако би очекувале дека работните состаноци доцна навечер се совршен изговор за вонбрачна авантура, резултатите покажаа нешто друго. Всушност, идеално време за прељубничка секс/афера е среда измеѓу 17 и 19 часот.

Затоа, ако се сомневате дека постои шанса вашата сакана личност да ве изневери, обрнете посебно внимание на тоа каде е и што прави баш во тоа време!


Оставете коментар

___