• Сподели на:

9 фрази кои можат да ја уништат секоја врска

___

Психолозите често советуваат да изброиме до 10 пред да кажеме нешто додека сме во вжештена кавга или дискусија.

9-frazi-koi-mozat-da-ja-unistat-sekoja-vrska-001.jpg

Преку низа набљудувања и анализирања, сите се подеднакво согласни дека постојат 9 фрази кои речиси сигурно ќе ви ја уништат врската.

Запаметете ги, може да ви ја спасат врската еден ден:

Click to enlarge image 01.jpgClick to enlarge image 01.jpg

Click to enlarge image 01.jpg


Оставете коментар

___