• Сподели на:

4 вида на секс кои ќе ве зближат со партнерот

___

Дали сте спремни за оној нежен секс кој зближува? Еве неколку видови кои ќе ве направат уште поблиски.

Секс со запалено светло

Само навистина блиски парови можат да имаат секс со запалени светла. Кога ќе се видите еден со друг, се е различно.

Секс во тишина

Без разлика дали е затоа што некој се наоѓа во соседната соба или едноставно сте така расположени, сексот во тишина е многу често поинтезивен од оној во кој двата партнери испуштаат звуци

Целодневен секс

Со паузи се разбира. Сексот во кој уживате цел ден, со мали паузи, дефинитивно ќе ве зближи, бидејќи после некое време, веќе нема место за глума.

Прв секс

Првиот секс е и прв чекор во интимното запознавање на другата личност. Дури и да е лош, ќе биде добар, бидејќи е прв.


Оставете коментар

___