• Сподели на:

12 причини зошто жените ги оставаат мажите кои ги сакаат

___

Повеќето жени ќе премолчат и ќе кажат дека љубовта е најважна, но оние кои не сакаат да „замачкуваат очи“ ќе ви признаат дека постојат  12 причини заради кои би го напуштиле и мажот кој неизмерно го сакаат.

12-pricini-zosto-zenite-gi-ostavaat-mazite-koi-gi-sakaat-1.jpg

Вие одберете во која група ќе бидете.

Жените кои сакаат среќна врска и среќен живот не ги толерираат следните работи:

1. Недостатокот на заеднички интереси секако не е добар знак.

2. Исто како и недостатокот на комуникација и разбирање.

3. Ако физичката интимност стане рутина.

4. Кога себичноста ќе преовлада.

5. Кратко и јасно – несигурност.

6. Премногу лаги кои излегуваат на виделина.

7. Недостаток на личен простор и време за себе.

8. Емотивно студенило или емотивна недостапност.

9. Обидот да ја промени жената со која е.

10. Недостатокот на трпение.

11. Споредување со други жени.

12. Игнорирање на малите напори да се одржи романтиката и ситните гестови.


Оставете коментар

___