• Сподели на:

Краби идеална дестинација за одмор од соништата

___

Краби е град koj се наоѓа на западниот брег на јужниот дел на Тајланд на устието на реката Краби и Заливот Phangnga.

Има население од 25 000 жители и е еден од центрите за индустрија и туризм во Тајланд. Со оглед на тоа дека излегува на Андаманско Море, Краби е под влијание на шестмесечна дождовната сезона од мај до ноември . Просечните температури се многу високи и се движат помеѓу 29-32 степени целзиусови.

Убави плажи, егзотични острови, среќни луѓе,  вкусна храна, има ли нешто подобро за совршено патување.

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

 

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

KRABI - odmor koji ćete zauvek pamtiti

 


Оставете коментар

___