• Сподели на:

Панделка фризура

___

Ви здосадила секојдневната фризура? Блеснете со оваа необична, а премногу лесна фризура.

Верувајте, сите ќе ви се воодушевуваат и ќе ве прашуваат како да ја направат.

diy-hair-bow-2

diy-hair-bow-3

how-to-hair-bow-top2


Оставете коментар

___