• Сподели на:

Како да направите крупни локни со помош на трака за коса? (Видео)

___

Заштедете пари и зачувајте го здравјето на вашата коса виткајќи ја со еластична трака за коса.

За прекрасни големи крупни треба да одите на фризер и да трошите многу пари. Исто така не мора да ја оштетувате вашата коса користејќи фигаро.

Пратете ги упатствата од видеото, а се што ќе ви биде потребно е само една обична еластична трака за коса.

Ставете ја траката на глава. Земете еден прамен и завиткајте го околу траката. Потоа на тој прамен додадете му уште коса и продолжете да ја виткате околу траката. Повторете ја постапката и од другата страна.

Оставете ја така завиткана во текот на ноќта.

Trade Secrets - How to curl your hair using a Bohemian headband


Оставете коментар

___