• Сподели на:

6 одлични Pin Up фризури! За почетници (Видео)

___

Ако сте од жените кои сакаат да импресионираат со атрактивна визија, тогаш сигурно треба да се запознаете со оваа видео лекција!

Таа ќе ви покаже не една, не две, туку цели 6 идеи за Pin Up фризури. Притоа лесни!

Не знаеме за вас, но ние го наоѓаме овој стил за исклучително женствен, секси и весел. Pin Up фризурите секогаш изгледале ужасно компицирани за правење… Додека не наидовме на ова видео.

Тоа е направено специјално за почетници и покажува неколку основни техники за изработка на Pin Up визијата за косата.

Гледајте и учете!

6 PIN UP looks for BEGINNERS ( QUICK and EASY VINTAGE/ RETRO hairstyles) – Vintagious


Оставете коментар

___