• Сподели на:

20 најчудни (или најлуди) фризури на познатите

___

Natalie Dormer, слатката русокоса од Game of Thrones, се појави на SAG наградите со фризура која предизвика вистински шок.

 

Понатаму ви ги претставуваме 20-те најчудни фризури на познатите.

 

Natalie Dormer, 2014

Natalie Dormer

 

Victoria Beckham, 2007

74929776CG026_SPICE_GIRLS_P

 

Alice Dellal, 2011

Alice Dellal

 

Angelina Jolie, 2000

Angelina Jolie

 

Cassie, 2012

DV1175491

 

Christina Aguilera, 2001

167148.jpg

 

Drew Barrymore, 2009

Drew Barrymore

 

Erykah Badu, 2010

Erykah Badu

 

Gwen Stefani, 1998 Gwen Stefani

 

Helen Mirren, 2013

Helen Mirren

 

Jada Pinkett Smith, 2013

Jada Pinkett Smith

 

January Jones, 2013

January Jones

 

Jennifer Aniston, 1999

158225.jpg

 

Jennifer Morrison, 2013 167730971TL00228_PUNK_Chaos

 

Kelly Osbourne, 2014 461954593CC00006_20th_Annua

 

Keri Russell, 1999

99rusell2000_20010705_04466.jpg

 

Nicole Richie, 2013

167730971KT338_PUNK_CHAOS_T

 

Rachel McAdams, 2007

Rachel McAdams

 

Rihanna, 2011

Rihanna

 

Scarlett Johansson, 2003

Scarlett Johansson

 


Оставете коментар

___