• Сподели на:

Романтични венчаници за идните невести

___

Секоја од венчаниците од колекцијата за есен / зима 2014 на Veronica Sheaffer намамува воздшки. Секако, најдобар дел од колекцијата е дизајнот. Романтичен, со разигран допир на дваесетите, дизајнот на овие венчаници ја отсликува безвременската естетика на Sheaffer која ги соединува класичната женственост со модерната индивидуалност.

Ние веќе имаме фаворит, одберете го вашиот!


Оставете коментар

___