• Сподели на:

Прекрасни идеи за декорирање на главната маса

___

Декорот на главната маса треба да се нагласи и да се издвои од останатите, со цел да се означи главната позиција на младенците, но сепак треба да одговара и со другите маси. Одберете го вистинскиот распоред на местата за седење на главната маса, локацијата, формата и големината на масата,  и декорација која најдобро ќе одговара на целокупната декорација и ќе овозможи комфор и пријатен престој за младенците и гостите. Погледнете ги овие прекрасни идеи за декорации, можеби ќе ви помогнат околу планирањето на вашата венчавка.


Оставете коментар

___